Konenäköjaos - Vision Club of Finland (VCF)

Toiminta & tavoitteet | Hallitus & yhteyshenkilöt | Dokumentit & tiedostot | Tapahtumat |

Konenäköjaoston tavoitteena on syventää jäsentensä ammattitaitoa ja konenäköteknologian tuntemusta ja siten edesauttaa konenäön hyväksyntää teollisuudessa ja edistää sen tehokasta käyttöä prosessien ja tuotteiden laadun hallinnassa.

Konenäköjaosto on Suomen Automaatioseuraan 14.2.1995 perustettu jaosto, englanninkieliseltä nimeltään Vision Club of Finland. Konenäköjaoksen tavoitteena on johtosääntönsä mukaisesti syventää jäsentensä ammattitaitoa ja konenäköteknologian tuntemusta ja siten edesauttaa konenäön hyväksyntää teollisuudessa ja edistää sen tehokasta käyttöä prosessien ja tuotteiden laadun hallinnassa.

Osaamisen tasoa nostetaan mm. lisäämällä jäsenten yhteistoimintaa ja tiedonvaihtoa sekä tarjoamalla jäsenille tietoa uusista teknisistä ratkaisuista ja kansainvälisistä standardeista ja suosituksista. Teemapäivät ja tutustumisvierailut ovat osa jaoksen aktiivista toimintaa. Tavoitteena on rakentaa kansainvälisiä yhteyksiä ja hankkkia ja ylläpitää alan liiketoimintaa koskevaa tietoa, osallistua kansainvälisten näyttelyiden ja seminaarien järjestämiseen sekä mennä mukaan kansainvälisiin kehityshankkeisiin.

• Mirka Leino, puheenjohtaja, SAMK
  • Pauli Komi, sihteeri, Roima Intelligence