Konenäköjaos - Vision Club of Finland (VCF)

Toiminta & tavoitteet | Hallitus & yhteyshenkilöt | Dokumentit & tiedostot | Tapahtumat |

Konenäköjaosto on Suomen Automaatioseuraan 14.2.1995 perustettu jaosto, englanninkieliseltä nimeltään Vision Club of Finland. Jaoston tavoitteena on syventää jäsentensä ammattitaitoa ja konenäköteknologian tuntemusta ja siten edesauttaa konenäön hyväksyntää teollisuudessa ja edistää sen tehokasta käyttöä prosessien ja tuotteiden laadun hallinnassa.

Osaamisen tasoa nostetaan mm. lisäämällä jäsenten yhteistoimintaa ja tiedonvaihtoa sekä tarjoamalla jäsenille tietoa uusista teknisistä ratkaisuista ja kansainvälisistä standardeista ja suosituksista. Jaosto järjestää myös teemapäiviä ja tutustumisvierailuja. Tavoitteena on rakentaa kansainvälisiä yhteyksiä ja hankkia ja ylläpitää alan liiketoimintaa koskevaa tietoa, osallistua kansainvälisten näyttelyiden ja seminaarien järjestämiseen sekä mennä mukaan kansainvälisiin kehityshankkeisiin.

Automaatioseuran jäsenille on tarjolla LinkedIn-ryhmä konenäköaiheiseen keskusteluun: https://www.linkedin.com/groups/2571933

• Pauli Komi, Roima Intelligence, puheenjohtaja
  • Heikki Hyyti, Aalto-yliopisto & MML:n Paikkatietokeskus FGI, varapuheenjohtaja
  • Mirka Leino, Satakunnan Ammattikorkeakoulu, sihteeri