Yhteystiedot

Suomen Automaatioseura ry (SAS) • Finlands Automationssällskap rf • Finnish Society of Automation (FSA)
Automaatiosäätiö
Suomen Automaation Tuki Oy
Automatioväylä Oy (Automaatioväylä-lehti)

Toimisto
Asemapäällikönkatu 12 B, FI-00520 Helsinki (Pasila), Finland
puh. +358 50 400 6624, office(at)automaatioseura.fi

Toiminnanjohtaja Marko Vuorio, 045 6042121, marko.vuorio(at)automaatioseura.fi
Järjestö-ja tapahtumakoordinaattori Anu Randén-Siippainen, 050 400 6624, anu.randen(at)automaatioseura.fi

Laskutusosoite
Suomen Automaatioseura ry, 1043547-0
Verkkolaskut: Verkkolaskuosoite:FI6015553000111493, operaattori: Nordea (NDEAFIHH),  aineistomuoto: Finvoice
Paperilaskut: Suomen Automaatioseura ry, Ostolaskut 9496A, PL 10, 57090 VISMA SCAN
Sähköpostitse: 9496A(at)scan.netvisor.fi (pdf-tiedostona, mahdolliset liitteet mukaan samaan tiedostoon)

Tavataan myös somessa!
Twitter: @Automaatioseura
LinkedIn: Suomen Automaatioseura
Facebook: facebook.com/Automaatioseura
Youtube-kanava

Käyntiohje toimistolle Itä-Pasilaan

Asemapäällikönkatu jatkuu Pasilan aseman pääovelta katsoen ylikulkusillan suuntaisesti vasemmalle. Talo n:o 12 on toisessa korttelissa asemalta päin katsottuna oikealla. Sisäänkäynti tapahtuu jalankulkutasanteelta 3. kerroksen kohdalla, jonne pääset nousemalla portaita joko heti junasillan jälkeen tai myöhemmin Junailijankujan kohdalla.
B- tai b-porras löytyy Junailijankujalta kierrettäessä taloa myötäpäivään. (klo 17.00  jälkeen kulku b-portaasta). Toimisto sijaitsee sisääntulokerroksessa.

Pysäköinti Maksullisia pysäköintipaikkoja on Asemapäällikönkadulla Ratavartijankadun kulmassa.
Pysäköintihalli: Resiinaparkki (P3), sisäänajo Ratavartijankadulta. Hissillä B-portaaseen (opastus: Junailijanaukio, Ratapihantie)  1. kerros. Kävele kävelysillan yli, jolloin tulet Junailijanaukiolle, kierrä kellertävää taloa Junailijankujalle, jossa B- ja b-porras. Ovet sijaitsevat rakennuksen matalassa osassa
Huom! Muista ottaa parkkilippusi mukaan.

Julkiset kulkuneuvot
Kaikki junat pysähtyvät Pasilassa. Kävelyä asemalta n. 200 m.
Kaikki bussit ja raitiovaunut, jotka kulkevat Pasilan aseman ohi sopivat.
Keskustasta mm. raitiovaunut n:ot 7A (Mannerheimintietä) ja 7B sekä 9.
Bussit:  Helsingin keskustasta 23, 69; Itäkeskuksesta 58 ja 58B;  Herttoniemestä 59; Maunulasta 22;  Espoosta 504, 505, 506 (Tiedelinja), Osa busseista liikennöi vain ruuhka-aikana.
Lentokentältä 615-bussit (T2 laituri 21, T1 laituri 2), poistumispysäkki Koskelantien risteys, vaihto bussiin 506 (pysäkki Koskelantiellä Amerin kulmalla), Pasilan asemalle. Kävelymatka Koskelantien risteyksestä n. 1,5 km.

Tavarantoimittajat
Autolla pääset sisäänkäynnin eteen lastauksen ajaksi ajamalla Asemapäällikönkatua  eteenpäin ohi Ratavartijankadun. Käänny seuraavasta oikealle pihakadulle  (Sähköttäjänkatu), aja luiska ylös ja käänny oikealle ja aja eteenpäin. Edessäsi oikealla  näkyy ruskea talo. Käänny oikealle matalamman osan puolelle. Sisäänkäynti  Junailijankujan puolelta b tai B porras. Alueella ei pysäköintipaikkoja.

Mikäli kaikesta huolimatta eksyt, soita toimistolle 050 4006624, annamme mielellämme opastusta.

Tervetuloa!

Pasila muuttuu
"Pasilasta rakentuu tulevina vuosina Helsingin toinen keskus ja entistä tärkeämpi liikenteen kohtauspaikka. Asukkaiden ja työpaikkojen määrä kaksinkertaistuu Pasilassa vuoteen 2040 mennessä. YIT rakentaa Pasilan keskukseksi kolmen korttelin ja maanalaisten tilojen muodostaman Triplan, johon toteutetaan mm. kauppakeskus, toimistotiloja, pysäköintilaitos, asuntoja ja hotelli. Pasilan aseman rakentaminen ja sen yhteyteen toteutettava joukkoliikenneterminaali ovat osa hanketta. Helsingin kaupunki panostaa merkittävästi Pasilan katuihin, liikennejärjestelyihin ja joukkoliikenteeseen ja Liikennevirasto rakentaa läntisen lisäraiteen sujuvoittamaan junaliikennettä.
Lisätietoja: www.yit.fi/tripla, www.uusipasila.fi, www.liikennevirasto.fi/keskipasila"
Lähde: YIT-yhtymän tiedote Pasilan asema-alueen rakennustyömaasta, helmikuu 2017