Hostellikortti

Huikea jäsenetu tarjolla: Kansainvälinen hostellikortti ilmaiseksi

Suomen Automaatioseura ry tarjoaa nyt jäsenilleen kansainvälisen hostellikortin ja Suomen Hostellijärjestön jäsenyyden kahdeksi vuodeksi ilmaiseksi. Edun arvo on 30 €. Lue tästä ja muista Hostellijärjestön jäseneduista alta. Suomen Automaatioseuran jäsenet kuuluvat Finel ry:n kautta Suomen Hostellijärjestöön.

Kansainvälisellä hostellikortilla saat

• vähintään 10 % majoitusalennuksen kaikissa HI-hostelleissa Suomessa ja ulkomailla

• useita matkailullisia paikallisetuja. Suomessa näitä etuja on jopa 80.

Suomen Hostellijärjestön ylläpitämä verkosto kattaa yli 40 yksilöllistä majoitusliikettä aina Ahvenanmaalta Inariin. Suomen verkosto on osa kansainvälistä Hostelling International (HI) -verkostoa, joka kattaa noin 3 500 hostellia jopa 90 maassa. Joissain maissa kansainvälinen hostellikortti on edellytys HI-hostellissa yöpymiseen.

HI-hostellit ovat edullisia, yhteisöllisiä ja yksilöllisiä – laadusta tinkimättä

Hinta-laatusuhde on hostelleissa kohdallaan, kun maksat vain valitsemistasi palveluista. Valittavanasi on erikokoisia ja -hintaisia huoneita, mikä mahdollistaa suurempienkin ryhmien majoittumisen samassa huoneessa. Myös yksin matkustavalle hostelli on mutkaton vaihtoehto, sillä yöpyessäsi jaetussa huoneessa maksat vain omasta vuodepaikastasi. Yhteiskeittiöissä voit valmistaa ateriasi itse tai vaihtoehtoisesti nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Hostellit sopivat hyvin kaikenikäisille. Ne ovat kansainvälisiä kohtaamispaikkoja, joissa on helppo jakaa matkakokemuksia uusien tuttavuuksien kanssa. Henkilökunta puolestaan antaa mielellään vinkkejä alueen käyntikohteista, tapahtumista ja palveluista. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat monipuolisia aktiviteettimahdollisuuksia ja ohjelmapalveluja. Jokainen HI-hostelli on yksilöllinen: voit majoittua kesähostellissa Suomen suurimman kansallispuiston Lemmenjoen vieressä tai majakkasaarella Kokkolan ulkosaaristossa - löytyypä Turusta hostelli vanhasta höyrylaivasta! Yhteistä verkoston hostelleille on, että ne täyttävät yhteiset kansainväliset laatuvaatimukset ja tarjoavat siten turvallisen ja laadukkaan hostellikokemuksen.

Suomen Automaatioseura on Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestö

Tänä vuonna 80. juhlavuottaan viettävä Suomen Hostellijärjestö ry (ent. Suomen Retkeilymajajärjestö - SRM ry) on yleishyödyllinen hostellitoiminnan keskusjärjestö. Sen jäseninä on 43 erilaista nuoriso-, opiskelija-, liikunta-, eläkeläis-, ammatti- ja matkailujärjestöä, joihin myös SAS ry kuuluu. Hostellijärjestö ylläpitää hostellien verkostoa, joka tarjoaa erityisesti jäsenille viihtyisää, yhteisöllistä ja edullista majoitusta Suomessa. Tämän lisäksi Hostellijärjestö vastaa kansainvälisestä yhteistyöstä HI-hostellien verkoston kanssa, jotta jäsenet saavat etuja myös ulkomailla.

Hostellikortin tilaaminen

Suomen Automaatioseura vastaa kortin tilaamisesta aiheutuvista kustannuksista jäsenetunasi, joten tilauksesta ei aiheudu Sinulle kustannuksia. Tilaaminen ei myöskään velvoita Sinua jatkotilauksiin. Voit tilata hostellikortin joko mobiilikorttina matkapuhelimeen tai perinteisenä korttina, joka toimitetaan Sinulle postitse. Kortin tilaus tapahtuu tämän linkin kautta, josta tilaustiedot välittyvät sekä Suomen Hostellijärjestölle että Suomen Automaatioseuralle Kampanja-ajan umpeuduttua 31.7. astuu aikaisempi etu taas voimaan, eli 20 € vuosimaksusta myönnetaan 5 € alennus. Tilatessasi hostellikortin liityt samalla Suomen Hostellijärjestön jäseneksi. Antamalla sähköpostiosoitteesi saat ajankohtaisia reissuvinkkejä ja hostelliuutisia uutiskirjeen muodossa kuusi kertaa vuodessa. Mikäli kortti on uusittava kesken sen voimassaoloajan maksaa kortin haltija sen uusimisesta normalin jäsenetuhinnan, joka on 30 €.

Haluatko tutustua hostelleihin ja saada vinkkejä reissuillesi? Lue lisää:

Hihostels.fi – HI-hostellit Suomessa ja hostellikorttiedut vuodelle 2015

Hihostels.com – HI-hostellit maailmanlaajuisesti

Hostelliviesti.fi – Blogikirjoituksia Suomesta ja maailmalta

Löydä Suomen HI-hostellit somessa:

Instagram.com/hifinland

Facebook.com/hifinland