Webinaari: Älykäs valmistus ja digitaaliset menetelmät suunnittelusta toteutukseen 16.2.2021 klo 14-16

Neljä Suomen johtavaa alansa yhdistystä ovat yhdessä luomassa korkeatasoista webinaarisarjaa teollisuudelle. Ensimmäisessä sessiossa 16.2.2021 paneudumme digitaalisiin kaksosiin tuottavuuden ja laadun optimoimiseksi – ei pilvilinnojen maalailua vaan tarinoita käytännön toteutuksista. Saat tästä webinaarista asioita, joita voit HETI hyödyntää omassa toiminnassasi. Samalla pääset verkostoitumaan alan asiantuntijoiden kanssa. Ilmoittaudu mukaan! Webinaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen.

Samalla pääset verkostoitumaan alan asiantuntijoiden kanssa liittymällä webinaarin järjestäviin yhdistyksiin:

Ohjelma 16.2.2021 klo 14-16

#alyvalmistus