Automaatioseuran jaostojen ja toimikuntien ohjelma Teknologia 22 -messujen Tech Corner -lavalla kiinnosti yleisöä

Suomen Automaatioseura ry on useampana vuonna ollut Messukeskuksen kumppani Teknologia 22:n järjestämisessä. Vihdoin päästiin pandemian jälkeen tapaaman!

0

Automaatioseuran OPC-toimikunta, Käynnissäpitotoimikunta, Turvallisuusjaos ASAF, MES-jaos, Konenäköjaos VCF  ja Koulutustoimikunta tuottivat ohjelmaa messujen Tech Corner -lavalle. 

Konenäköjaos piti Konenäköpäivä 2022 -miniseminaarin otsikolla ” Modernit konenäkömenetelmät teollisuudessa ja tutkimuksessa”.  OPC-toimikunta haluaa messujen lavaohjelmissa esitellä OPC UA -teknologiaa ”Johdatus OPC UA -teknologiaan” - johdantoluennoilla ennen esim.  ”Miten OPC UA näkyy ohjelmistokeskeisessä automaatiossa ja teollisuuden sovelluksissa? ja ”OPC UA implementation for Digital Twin”.   

Käynnissäpitotoimikunnan vuorolla lavalla kuultiin mm. aiheista ”Tieteellinen menetelmä käynnissäpidossa” sekä ”Kunnossapitokustannukset ja kunnossapitovelka”.  Turvallisuusjaoksella ja MES-jaoksella oli molemmilla kaksi ajankohtaista ja mielenkiintoista puheenvuoroa, esim. ”Tuotannonohjauksen (MES) teknologia- ja markkinatrendit.”

Kokonaisuuden päätti Koulutustoimikunnan esitelmäkokonaisuus ”Miten minusta tuli minä – polkuni automaation opiskelijasta teollisuuteen”, jossa alan ammattilaiset kertoivat uratarinaansa. Tämä oli toinen kerta, kun Koulutustoimikunta vastasi messujärjestäjien toiveeseen tuottaa näkemyksiä alan urapoluista.

Koko Automaatioseuran ohjelma Teknologia22-messuilla on nähtävissä sivulla www.automaatioseura.fi/teknologia22 Ja tallenteet puheenvuoroista myös sivulla https://teknologia.messukeskus.com/ohjelmatallenteet/

 

Automaatioseuran messuständillä tietoturvakirja kävi kaupaksi ja haalarimerkkejä jaettiin

Automaatioseuran messuständillä oli  muun muassa myynnissä uusi kirja ”Automaation tietoturva – Kriittisen tuotannon turvaaminen”. Kirjan messutarjous kiinnostikin yleisöä, kuten myös kevään kunniaksi jaossa olleet haalarimerkit…

 

 

 

 

Ole ensimmäinen kommentoija

Kirjoita kommentti