ÄlyvalmistusWebinaari: Tuotantotiedot tuottamaan 6.5.2021 klo 14-16

Dataa on, mutta kykenettekö hyödyntämään sitä riittävästi? Neljä Suomen johtavaa alansa yhdistystä ovat yhdessä luomassa korkeatasoista webinaarisarjaa teollisuudelle. Seuraavassa Webinaarissa 6.5.2021 paneudumme tuotannon sujuvuuden, ennakoitavuuden ja läpinäkyvyyden parantamiseen yhtenäisellä tuotantotietojen hallinnalla ja tosiaikaisella tilannekuvalla. Ei pilvilinnojen maalailua vaan tarinoita käytännän toteutuksista. Saat tästä webinaarista asioita, joita voit HETI hyädyntää omassa toiminnassasi. Samalla pääset verkostoitumaan alan asiantuntijoiden kanssa. Ilmoittaudu mukaan! Webinaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen.

Samalla pääset verkostoitumaan alan asiantuntijoiden kanssa liittymällä webinaarin järjestäviin yhdistyksiin:

Ohjelma 16.2.2021 klo 14-16, Älykäs valmistus ja digitaaliset menetelmät suunnittelusta toteutukseen

#alyvalmistus