Automaatioblogi — tervetuloa keskustelemaan automaatiosta!

1

Suomen Automaatioseura tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisen kehitys- ja vuorovaikutusympäristön. Verkostossamme on alan parhaat asiantuntijat. Seuran jaostojen tilaisuuksissa käy paljon osallistujia, verkottuminen ja keskustelu on vilkasta.

Me haluamme laajentaa automaation keskustelukenttää ja tarjota sille yhden alustan. Automaatiolla on tärkeä asema meidän nykyhetkessä ja tulevaisuudessa, se on vahvasti mukana tämän päivän yhteiskunnallisessa keskustelussa. Mikä on automaation tulevaisuus, mitkä ovat yleiset odotukset sille? Onko automaation valtava kehitys saanut ansaitsemansa, oikeanlaisen huomion? Mitä automaatio aiheuttaa työnkuvalle? Ja mitä on automaatio?  Globaalissa digitalisaatio- ja tekoälykeskustelussa automaatio on myös keskeisessä roolissa. Useita näkökulmia käsiteltäväksi. 


Meillä on nyt alusta, Automaatioblogi, jossa voimme jatkaa keskustelua. Automaatioblogi on matalan kynnyksen keskustelualusta, jossa on hyvä jakaa näkemyksiä ja ajatuksia aiheesta spontaanisti. Kirjoitus herättäköön halun kommentoida ja kommentti halun kirjoittaa. 
Olemme jakaneet ensimmäiset kirjoitusvuorot ja haastamme nyt koko automaation kentän; tutkijat, tekijät, ammattilaiset, käyttäjät ja kaikki muut kiinnostuneet mukaan keskusteluun. 

Tervetuloa, automaatio ansaitsee keskustelunsa, suuri yleisö alan parhaat näkemykset!

Antti Wallenius 
SAS hallituksen puheenjohtaja

ps. 
Kirjoitusvuoron voi varata tai postauksen saa näkyviin ottamalla yhteyttä: office@automaatioseura.fi 

Liity SAS:n jäseneksi täältä

Kategoriat: Automaatioseura yleinen

Suomen Automaatioseura ry:n puheenjohtaja 2016-2019

Antti on päivätyössään Roima Intelligence:n Operations Management -liiketoimintayksikön johtaja. Roiman  (https://roimaint.fi/) missio on pitää teknologia- ja elintarviketeollisuus kilpailukykyisenä Euroopassa automaation ja digitalisaation keinoin. Roiman 250 ammattilaista kehittää tuotehallintaa, toiminnan- ja valmistuksenohjausta, konenäköä sekä logistiikkaratkaisuja.

 

1

Kommentti

  • Kommentoitu Aaro Myllyneva on 5 years ago

    Meitä on neljä automaation alalla ollutta veljestä. Yksi aloitti 1948, toinen 1954, minä menin sellutehtaalle sähkötöihin 1955 ja seurasin veljieni puuhia ja vaihdoin automaatioon 1959 ja nuorin aloitti 1960 luvun lopulla. Kaikki teimme elämäntyömme automaatiossa. Automaatioseuran julkaisu numero yksi on minun kirjoittama. Seuraan edelleen teidän nuorten puuhia.

Kirjoita kommentti