Teknologia 19 Helsingin Messukeskuksessa 5.–7.11.: Teemana Ihminen, vastuullisuus ja teknologia

Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma Teknologia 19 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 5.–7.11. Teknologia 19. Messujen teema, Ihminen, vastuullisuus ja teknologia, nostaa esille ihmisen tekemän työn ja älyn merkitystä sekä erilaisia vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmia tulevaisuuden teknologioiden kehittämisessä.

0

Teeman tarkoituksena herättää ajatuksia teknologisen kehityksen tulevaisuudesta.

– Teema on ajankohtainen ja se liittyy kaikkiin messuilla esillä oleviin teknologian aloihin. Toivomme, että teema herättää keskustelua laajasti eri näkökulmista, toteaa Teknologia 19 -messujen myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Teknologia-messuilla on ohjelmaa viidellä eri ohjelmalavalla sekä näytteilleasettajien osastoilla. Keynote-puheenvuoron messuilla pitää tiistaina 5.11. kirjailija ja ohjelmoija Linda Liukas, keskiviikkona 6.11. tulevaisuudentutkija Risto Linturi ja torstaina 7.11. professori Alf Rehn.

Teknologia 19 houkuttelee messuille myös suuren joukon kansainvälisiä yrityksiä. Suomen lisäksi näytteilleasettajia on ilmoittautunut mm. Ruotsista, Tanskasta, Norjasta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Isosta-Britanniasta, Puolasta, Unkarista, Alankomaista, Italiasta, Portugalista ja Kiinasta.

Tulevaisuuden työnantaja -päivä esittelee työmahdollisuuksia

Ensimmäisenä messupäivänä 5.11. ohjelmaa on suunnattu erityisesti teknologia-alan opiskelijoille, jotka voivat näytteilleasettajien osastoilla keskustella erilaisista uravaihtoehdoista teknologia-alan yritysten edustajien kanssa. Tulevaisuuden työnantaja -päivän aikana yritykset voivat esimerkiksi tehdä rekrytointihaastatteluja, kertoa tulevista rekrytointitarpeista tai esitellä yrityksen eri toimenkuvia. Päivään osallistuvat yritykset on merkitty osastoilla Tulevaisuuden työnantaja -tarralla.

Teknologia-alan opiskelijat voivat tutustua tuleviin työnantajiinsa myös Tech Corner -lavalla 5.11. klo 13 järjestettävässä pitchaus-sessiossa, jossa yritysten edustajat kertovat tulevista työmahdollisuuksista ja yrityksistään työpaikkoina.

Paras startup palkitaan messuilla

Teknologia-messujen startup-kilpailun finaali järjestetään XPlanar Stagella keskiviikkona 6.11. klo 14–15. Kilpailun voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä. Mukana on kuusi yritystä, finalisteihin voi tutustua tapahtuman verkkosivuilla https://teknologia.messukeskus.com/startup-kilpailun-finalistit/.

Startup-kilpailun voittaja palkitaan Teknologia 19 -messujen iltatilaisuudessa keskiviikkona 6.11. Iltatilaisuuden juontavat Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi, tilaisuudessa esiintyvät myös Osmo Ikonen ja Jannika B. Teknologia-messujen ohjelmaan ja näytteilleasettajiin voi tutustua verkkosivuilla www.teknologia19.fi

Kategoriat: Automaatioseura yleinen

Antti Karjunen
tiedottaja | Viestintä
p. 050 574 3444, antti.karjunen(at)messukeskus.com

Ole ensimmäinen kommentoija

Kirjoita kommentti